beste aeds

Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is en levensreddend apparaat bij een hartstilstand. In deze blog zullen we dieper ingaan op de best verkopende AED's van 2023 in Nederland, de kenmerken die hen onderscheiden en hoe deze apparaten een waardevolle aanvulling kunnen zijn. Veiligheid staat immers voorop, en door een AED beschikbaar te stellen draag je daar je steentje aan bij. Laten we ontdekken welke AED's de markt hebben veroverd in het afgelopen jaar!

ZOLL AED Plus

Dit is al jaren één van de populairste defibrillatoren op de markt. Deze AED kan wel tegen een stootje en is goed bestand tegen stof en water. De ZOLL AED is de perfecte AED voor bedrijven, zelfs in een lawaaierige omgeving. Een groot bijkomend voordeel van deze AED is dat hij zeer laag is in onderhoudskosten. 

Philips Heartstart HS1

Deze lichte en compacte AED wordt vaak aangeschaft voor thuis of in de buurt, maar ook door bedrijven, scholen, gemeentes en VvE’s. De aantrekkelijke prijs van deze AED in combinatie met het gebruiksgemak vormen dat het apparaat ook in 2023 weer erg populair was. Let wel op dat de AED een lagere IP-waarde heeft dan bijvoorbeeld de Philips Heartstart FRx; de HS1 is dus niet geschikt voor een vochtige omgeving.

 1. +Gratiskinderelektroden Philips Heartstart HS1 AED defibrillator
  Philips Heartstart HS1 AED
  Special Price €1.143,41 €1.049,00 Reguliere prijs: €1.302,55

Mindray C1A AED

De Mindray BeneHeart C1A AED is een goede keuze voor veel uiteenlopende omgevingen. Het apparaat is handig in gebruik voor zowel een ervaren als onervaren hulpverlener. Het betrouwbare apparaat is tweetalig en heeft een hoge IP-waarde (stof- en waterbestendigheid). Daarnaast is deze defibrillator duurzaam én laag in onderhoud. Niet gek dus dat de Mindray C1A AED in het lijstje met populairste AED’s van 2023 staat!

DefiSign Life AED

Deze herkenbare defibrillator is gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Ook dit apparaat is weer in veel situaties de juiste keuze door de goede bestendigheid tegen stof en water, maar ook door de meertaligheid (3 talen). Kortom: ben je op zoek naar een geschikte AED voor bijvoorbeeld een sportclub, bedrijfspand of winkel, overweeg dan de DefiSign Life AED!

Defibtech Lifeline AED

De Defibtech Lifeline AED is al jaren populair. Dit AED-toestel heeft een handig handvat, is heel stevig en geeft duidelijk gesproken instructies aan de hulpverlener. Het is een eenvoudige AED, maar dat maakt wel dat hij snel inzetbaar is. En bij een harstilstand telt iedere seconde! 

 1. Defibtech Lifeline AED
  Defibtech Lifeline AED
  €1.394,11 €1.279,00
 2. Defibtech Lifeline AUTO
  Defibtech Lifeline AUTO
  €1.503,11 €1.379,00

Ook op zoek naar een AED? Kies niet zomaar voor een AED omdat deze populair is, maar kijk goed naar jouw situatie en welk apparaat hierin beter past. Ons professionele team staat voor je klaar om je te voorzien van het beste advies bij het aanschaffen van een AED. Of bekijk eens onze aankoophulp waarin je overzichtelijk kunt lezen op welke specificaties je moet letten bij het aanschaffen voor een AED in bepaalde context.