AEDwinkel.nl | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 Jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

Aftellen: de levering van onze 50.000e AED

En dat is sneller dan je denkt!

We tellen af naar een mooie, maar vooral belangrijke mijlpaal. Het leveren van Automatisch Externe Defibrillatoren (AED’s) is namelijk essentieel om onze doelstelling ‘In 2030 heeft iedereen binnen 6 minuten een AED tot z'n beschikking’ te halen. En deze doelstelling drijft ons al meer dan 20 jaar.

Een ongekende stijging in de vraag naar AED’s

Dankzij meer bewustwording zijn de prognoses van 2022 al fors overtroffen. Doordat meer en meer mensen zich bewust worden van de impact van een AED stijgt de vraag enorm. We zien dit internationaal terug in onze aanvragen. Waar we begin dit jaar de verwachting hadden om kwartaal 4 van 2022 de 50.000e AED te verkopen, gebeurd dit nu dus al veel eerder.

Dat er steeds meer bekendheid komt rondom AED’s en de aanwezigheid het verschil kan maken tussen leven en dood, is enorm belangrijk. Een hartstilstand kan namelijk overal gebeuren: thuis, werk, sportvereniging of op straat. En hoe sneller er een AED wordt ingezet, hoe groter de overlevingskans is.

WIN! Wordt de 50.000e AED bij jou geleverd?

Deze mijlpaal moet gevierd worden! Daarom maak je bij de aanschaf van een AED automatisch kans op een relaxed weekend weg in Vlissingen. De teller van het aantal geleverde AED’s stijgt harder dan verwacht. Degene die op tijd een AED besteld en de 50.000e AED in ontvangst mag nemen wordt ook nog eens beloond met een vakantie weekend weg. Om het extra spannend te maken, updaten we de teller maar 1 keer per week. Stel je keuze dus niet langer uit!

Advies nodig bij het kiezen van een AED? Onze experts staan jou graag te woord. Neem contact met ons op via +31 (0) 118 - 620074 of mail ons via [email protected]