Cardiac Science Powerheart G5 CPRD elektroden

Cardiac Science Powerheart G5 CPRD elektrodenset voor volwassenen

Inclusief: CPR module voor reanimatiefeedback
Houdbaarheid: circa 2 jaar

€227,81 €209,00
Op voorraad, direct leverbaar
Product Informatie

CARDIAC SCIENCE POWERHEART G5 CPR ELEKTRODEN

De Powerheart G5 CPRD elektrodenset is toepasbaar voor volwassenen. Deze defibrillatie-elektroden kunnen pre-connected worden gebruikt en bieden door de CPR-module reanimatiefeedback. De positionering van de elektroden staat aangegeven op zowel de verpakking als de elektroden zelf. 

Gebruik van de CPR sensor

De hulpverlener die graag reanimatiefeedback heeft bij de inzet, kan deze elektroden gebruiken. De elektrodenset bestaat uit twee pads met een losse module ertussen. Dit is de CPR-sensor. Deze is ongeveer zo groot als een handpalm en dient op de borstkas te worden gelegd ter hoogte van de handplaatsing voor het toedienen hartmassages. Door de non-slip buitenkant en vorm worden de compressies van de hulpverlener naar het hart van de patiënt overgebracht. De CPR-sensor meet de diepte en het tempo van de borstcompressies. De AED gebruikt deze informatie om het juiste tempo en de juiste diepte van de compressies tijdens de reanimatie aan te geven. 
* Het gebruik van de CPR-sensor is optioneel. Als u deze niet gebruikt, plaats hem dan op een oppervlak naast de patiënt. Probeer NIET de sensor los te maken van de kabel. 

De elektroden zonder reanimatiefeedback zijn hier te vinden: Cardiac Science Powerheart G5 elektroden

HOUDBAARHEID VAN DE G5 ELEKTRODEN

Elektroden hebben in verband met de geleidende gel welke uit kan drogen een houdbaarheidsdatum. Deze mogen na de uiterste gebruiksdatum niet meer worden gebruikt. Zorg er daarom voor dat u altijd een ongeopende set elektroden, waarvan de vervaldatum nog niet is verlopen heeft aangesloten. De Powerheart G5 elektroden hebben een houdbaarheid van circa twee jaar. De vervaldatum is te vinden op een sticker welke op de achterzijde van de verpakking is geplakt. 

KENMERKEN VAN DE ELEKTRODEN EN DE TOEPASSING

Kenmerken:

  • Pre-connected
  • Zelfklevend
  • Polariserend
  • Pacemaker detectie
  • Bewaar bij een temperatuur tussen de 0°C en 50°C
  • Lengte elektrodenkabel: 130 cm

Toepassing bij kinderen:

Voor kinderen jonger dan 8 jaar en lichter dan 25kg zijn speciale kinderelektroden te gebruiken. Deze zijn hier te vinden: Cardiac Science Powerheart G5 kinderelektroden


Specificaties
Specificaties
Product naam Cardiac Science Powerheart G5 CPRD elektroden
SKU XELAED002B
Fabrikant
Cardiac Science
Batterij en elektrodepad Elektrode-pad
Geschikt voor model Cardiac Science Powerheart G5
Houdbaarheid ca. 2 Jaar
Volwassene of kind Volwassenen
Gewicht 1 kgs
Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding