Cardiac Science Powerheart G5 batterij

Batterij voor de Cardiac Science Powerheart G5 AED.

Houdbaarheid: ca. 4 jaar

€434,91 €399,00
Op voorraad, direct leverbaar
Product Informatie

Cardiac Science Powerheart G5 batterij

De oranje IntelliSense Lithiumbatterij van Cardiac Science wordt aan de achterzijde van het apparaat geplaatst. De G5 batterij dient te worden doorgedrukt tot u een klik hoort. Na het plaatsen van de batterij wordt een zelftest opgestart, waarna de Rescue Ready indicator op groen moet springen. 

Status/capaciteit van de batterij Cardiac Science G5 batterij aflezen:

De Cardiac Science Powerheart G5 AED heeft een statusindicator om de capaciteit van de batterij aan te geven. Deze wordt weergegeven in 5 verschillende balkjes. Wanneer een groen ledje brand in het balkje is er voldoende rest capaciteit. Als een rode led zichtbaar is, dan is er onvoldoende rest capaciteit en moet de Powerheart G5 batterij worden vervangen. Met de G5 batterij kunnen minimaal 250 schokken worden afgegeven. De gebruikstijd is 16 uur bij 20°C - 30°C.

De levensduur van de batterij is afhankelijk van het type. de instellingen van de AED, het daadwerkelijke gebruik en de omgevingsfactoren. Zijn deze niet optimaal of is uw AED één of meerdere malen ingezet? dan kan het zijn dat de batterij minder dan 4 jaar mee gaat. 

Garantie op de Powerheart G5 batterij:

De batterij van de Powerheart G5 AED gaat 4 jaar mee en heeft tevens 4 jaar garantie vanaf de insteekdatum. De garantie wordt afgegeven vanaf de datum dat de batterij wordt geïnstalleerd. In de IntelliSense batterij wordt de geschiedenis van de gebruiksduur van de batterij automatisch opgeslagen. Deze geschiedenis kan eenvoudig via AED Manager Software worden uitgelezen. Aan de hand hiervan kan ook altijd worden bepaald of een garantieclaim terecht is. 

Kenmerken van de Cardiac Science G3 Plus batterij:

  • Datum op batterij: productiedatum
  • Productiedatum vermeld: ja
  • Samenstelling: Li/SO2
  • Temperatuurbereik: 20°C - 30°C (lange termijn)
  • Temperatuurbereik: -30°C - 65°C (korte termijn)
  • Type: XBTAED001A

Specificaties
Specificaties
Product naam Cardiac Science Powerheart G5 batterij
SKU XBTAED001A
Fabrikant
Cardiac Science
Batterij en elektrodepad Batterij
Geschikt voor model Cardiac Science Powerheart G5
Houdbaarheid ca. 4 Jaar
Volwassene of kind Niet van Toepassing
Gewicht 0.5 kgs
Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding