Prestan bij Medisol

Bij Medisol zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze klanten de beste producten te bieden op het gebied van reanimatietraining. Daarom zijn we verheugd om ons assortiment uit te breiden met een innovatief merk binnen de wereld van eerste hulp training: Prestan.

Prestan staat bekend om zijn hoogwaardige reanimatiepoppen die niet alleen realistisch zijn, maar ook licht, gebruiksvriendelijk en betaalbaar in zowel aanschaf als onderhoud. Deze poppen zijn ontworpen om instructeurs en cursisten een realistische ervaring te bieden tijdens het trainen in reanimatievaardigheden, wat cruciaal is voor het opbouwen van vaardigheden en in noodsituaties.

Naast de realistische anatomie van de Prestan oefenpoppen, staat het merk ook bekend om het feedbackmechanisme waar de poppen mee uitgerust kunnen worden. Dit feedbacksysteem omvat een lichtindicator die feedback geeft over de compressiesnelheid en een ingebouwde klikker geeft aan of de compressiediepte correct is.

Prestan reanimatiepoppen: licht en gebruiksvriendelijk

Een ander voordeel van Prestan reanimatiepoppen is hun gebruiksvriendelijkheid. Ze zijn lichtgewicht, waardoor instructeurs ze eenvoudig kunnen verplaatsen en opstellen in verschillende trainingsomgevingen. Wanneer je een multipack koopt zijn er bijpassende draagtassen en trolleys om de verschillende oefenpoppen te kunnen vervoeren.

Betaalbare reanimatiepoppen en accessoires

Wat Prestan echt onderscheidt, is de betaalbaarheid van de producten. Prestan biedt reanimatiepoppen van zeer hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs, waardoor ze toegankelijk zijn voor een breed scala aan instellingen, organisaties en individuen die zich bezighouden met trainingen in eerste hulp.

Prestan Female Accessory voor reanimatiepoppen

Prestan staat tevens bekend om de Female Accessory, waarmee het mogelijk is om een reanimatiepop een vrouwelijke verschijning te geven. Dit accessoire betreft een gevulde BH die aan de oefenpop kan worden bevestigd. In de praktijk is gebleken dat mensen aarzelen om een vrouw te reanimeren bij een hartstilstand. Men weet vaak niet waar de handen precies op de borst moeten worden geplaatst om de reanimatie correct uit te voeren. Met de Female Accessory wil Prestan deze twijfels wegnemen bij hulpverleners door het mogelijk te maken om te oefenen op een reanimatiepop met realistische borstvormen.

Prestan AED trainer

Niet alleen de reanimatiepoppen kan je vanaf nu bij ons bestellen, maar ook alle toebehoren én de populaire Prestan AED trainers. Binnen ons assortiment vind je de Prestan AED Trainer Plus en de Prestan Ultratrainer.

Prestan reanimatiepoppen kopen bij Medisol

Bij Medisol zijn we trots om de Prestan reanimatiepoppen aan te bieden aan onze klanten, omdat we geloven dat ze een waardevolle aanvulling zijn op ons assortiment van hoogwaardige reanimatietrainingsproducten. Of je nu een instructeur bent die op zoek is naar realistische trainingshulpmiddelen, een medische professional die zijn technieken wil verbeteren, of een organisatie die haar personeel wil trainen in levensreddende vaardigheden, Prestan reanimatiepoppen bieden de perfecte oplossing.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van Prestan reanimatiepoppen bij Medisol en neem de eerste stap naar effectieve en levensreddende reanimatietraining. Contacteer onze specialisten voor passend advies. Zij staan voor je klaar om al jouw vragen over Prestan (of één van onze andere topmerken) te beantwoorden!

Het Prestan-assortiment bewonderen en meer lezen over de producten?