sixcase blog

Goed nieuws voor iedereen die zoekt naar kwalitatieve én betaalbare AED-kasten! Medisol is verheugd om SixCase te introduceren, een gloednieuwe aanwinst in het assortiment AED-kasten. Of je nu op zoek bent naar robuuste binnenkasten of weersbestendige buitenkasten, SixCase heeft het allemaal. In deze blog bespreken we wat de voordelen zijn van Sixcase AED-kasten en waarom ze een onmisbare aanvulling zijn ter bescherming van jouw AED apparaat.

SixCase: een merk waarop je kunt vertrouwen

Als nieuw merk bij Medisol brengt SixCase een frisse kijk op opslagoplossingen voor AED's. Bekend om hun innovatieve ontwerpen en toewijding aan kwaliteit, zijn SixCase AED-kasten ontworpen om je defibrillator te beschermen, zodat deze altijd klaar is wanneer je hem het meest nodig hebt. Van stijlvolle binnenopties tot stevige buitenvarianten, SixCase heeft een AED-kast die bij elke omgeving en behoefte past.

Verschillende SixCase AED-binnenkasten

Laten we beginnen met de SixCase AED-binnenkasten. Deze kasten zijn ontworpen om naadloos in elke binnenomgeving te passen en tegelijkertijd maximale bescherming te bieden voor je AED-apparaat. Of het nu voor een kantoor, school of openbaar gebouw is, SixCase binnenkasten zorgen ervoor dat je defibrillator zowel toegankelijk als veilig is. Hun moderne ontwerp zorgt er niet alleen voor dat je AED veilig is, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan je ruimte. De SixCase AED-kasten komen uit de "SmartCase"-serie van het merk.

Ontdek de SixCase AED-buitenkasten

Maar wat als je een AED-kast voor een buitenomgeving nodig hebt? Geen probleem! SixCase buitenkasten zijn gebouwd om bestand te zijn tegen externe factoren. Deze kasten zijn weersbestendig, waardoor je AED operationeel blijft, ongeacht de weersomstandigheden. Of het nu regent, sneeuwt of heet is, SixCase buitenkasten bieden de ultieme bescherming voor je levensreddende AED toestel.

De buitenkasten uit de SixCase-serie zijn verkrijgbaar in roestvrijstaal of aluminium. Door middel van een drukknop of 4-cijferige pincode (touchpad) maak je de kast eenvoudig open. Mocht de touchpad voor welke reden dan ook niet meer werken kan een sleutel gebruikt worden om de kast te openen. Wanneer je de SixCase AED kast opent, zakt de onderbak naar beneden en kun je de AED eenvoudig en snel meenemen. De kasten zijn uitgerust met een ventilator voor bescherming tegen hitte. Daarnaast heeft het raam van de kast een infrarood filter, wat de kast extra beschermt tegen oververhitting. Belangrijk is wel dat je de kast nooit in direct zonlicht plaatst. De slimme verwarming van de kast zorgt voor een lager energieverbruik in vergelijking met andere kasten en beschermt jouw AED toestel tegen temperaturen tot -15 °C. Door de IP-waarde van 54 is de SixCase kast bestand tegen spatwater en stof. Dit maakt een SixCase buitenkast ook geschikt voor plaatsing bij bijvoorbeeld sportvelden. 

Daarnaast is een polar-versie van de SixCase buitenkast beschikbaar die de AED beschermt tegen temperaturen tot -30 °C.

SmartCase-serie

De kasten van SmartCase leggen de focus op functionaliteit in combinatie met een lage prijs. De SmartCase AED kasten zijn verkrijgbaar met een draaiknop of een mechanisch codeslot. Ook deze kasten zijn voorzien van een slimme verwarming (beschermt tot wel -20 °C), infrarood filter op het raam, een ventilator en een IP-waarde van IP54. Binnen de SmartCase serie vind je ook een stevige, robuuste binnenkast van staal.

Waarom kiezen voor SixCase?

Je vraagt je misschien af waarom SixCase opvalt tussen andere merken. Wel, het draait allemaal om de aandacht voor detail. SixCase AED-kasten zijn niet alleen duurzaam en betrouwbaar, maar ook gebruiksvriendelijk. De kasten bevatten duidelijke instructies en gemakkelijk te gebruiken mechanismen, zodat iedereen snel toegang heeft tot de AED in een noodgeval. Bovendien zet SixCase zich in voor continue verbetering en luistert altijd naar feedback van gebruikers om hun producten verder te verbeteren.

Medisol verwelkomt SixCase

Bij Medisol zijn we altijd op zoek naar topproducten die bijdragen aan onze missie: in 2030 heeft elke wereldburger toegang tot een AED binnen 6 minuten. Met de toevoeging van SixCase aan ons assortiment zijn we ervan overtuigd dat onze klanten de superieure kwaliteit en doordachte ontwerpen van deze AED-kasten zullen waarderen. Of je nu op zoek bent naar een binnenkast om je defibrillator binnen handbereik te houden of een buitenkast die bestand is tegen zware weersomstandigheden, Sixcase heeft de perfecte oplossing.

Klaar om je AED-opslag te upgraden?

Als je op zoek bent naar een nieuwe AED-kast, zoek dan niet verder dan SixCase. Met hun assortiment van hoogwaardige binnen- en buitenopties, kun je erop vertrouwen dat je AED veilig, beveiligd en klaar voor gebruik is op elk moment. Bekijk vandaag nog de SixCase-collectie bij Medisol en zet de eerste stap naar een betere bescherming van jouw AED.

Waar wacht je nog op? Maak de slimme keuze met SixCase AED-kasten en zorg voor de veiligheid en paraatheid van je defibrillator in elke situatie.

  1. SmartCase SC1210 AED Binnenkast (Groen)
  2. SmartCase SC1210 AED Binnenkast (Grijs)