Laerdal Little Anne reanimatiepoppen

Het is 10 mei 2023, en dat betekent dat de nieuwe Laerdal Little Anne reanimatiepop gelanceerd wordt! Er is veel veranderd ten opzichte van de vorige versie van de Little Anne. Alleen positieve veranderingen uiteraard. Wij zetten alle voordelen van de Laerdal Little Anne 2023 versie graag voor je op een rijtje.

Eenvoudig vervoeren van de Little Anne reanimatiepoppen

De Little Anne van Laerdal is een stapelbare reanimatiepop. Dit maakt het voor instructeurs een echte musthave. Zeg maar gedag tegen eeuwig heen en weer slepen van je reanimatiepoppen; de Laerdal Little Anne poppen kunnen op elkaar gestapeld worden en in één koffer vervoerd worden. Het opzetten van een reanimatiecursus kost op deze manier veel minder tijd, die je als instructeur natuurlijk liever besteedt aan het correct en persoonlijk opleiden van de cursisten.

De Laerdal Little Anne poppen zijn duurzaam

De Laerdal Little Anne is ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd. De reanimatiepop is gemaakt van 60% gerecycleerde materialen en bevat geen rubberen latex. Daarnaast moeten de nieuwe luchtwegen niet meer na elke reanimatietraining vervangen worden. De herbruikbare luchtwegen zorgen ervoor dat minder niet-recyclebaar materiaal wordt weggegooid én het is vriendelijk voor de portemonnee.

Laerdal AED trainer voor een volledige reanimatietraining

Koop je de Laerdal Little Anne combo set, dan ontvang je daar ook 6 AED trainers bij*. Deze trainers komen in een handige tas die je op de Little Anne trolley kan bevestigen. De Laerdal AED Trainer kan zowel als vol- als halfautomaat worden ingesteld. Door het universele design kan de student oefenen met het bedienen van elke soort AED, van welk merk dan ook. Door audiofeedback wordt de cursist door het proces begeleid. De AED trainer kan ingesteld worden in 16 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits en Pools. Ook de AED trainer is duurzaam; de unit is gemaakt van 60% gerecycled plastic én kan gebruikt worden met oplaadbare batterijen.

Vernieuwde Laerdal QCPR Training app

Zowel de Little Anne reanimatiepoppen als de AED Trainer kan je verbinden met de QCPR Training app van Laerdal. De vernieuwde Laerdal QCPR Training App geeft realtime feedback waardoor je de kwaliteit van de reanimatie kan verbeteren. Door de Laerdal AED Trainer met de app te koppelen kan de instructeur de defibrillator bedienen en trainingsscenario’s of andere instellingen wijzigen.

Wanneer kan ik de nieuwe Laerdal Little Anne reanimatiepoppen aanschaffen?

Wij verwachten de eerste levering van de Laerdal Little Anne reanimatiepoppen in juli 2023. Vanaf juli schaf je bij Medisol de complete combo pack of enkel de reanimatiepoppen (per 6) aan. Het is mogelijk de producten alvast te bestellen via een pre-order. Neem hiervoor contact met ons op. Zo heb je als één van de eersten de allernieuwste Laerdal Little Anne reanimatiepoppen in bezit.

Update 20/07/2023: de reanimatiepoppen en de Laerdal trainers per 6 zijn vanaf nu direct leverbaar!

*De Laerdal AED Trainers zijn onderdeel van de combo set maar zijn ook los of per 3 stuks verkrijgbaar.