Een AED hoort in iedere buurt te hangen

Dat vinden wij van AEDwinkel.nl. Met een AED maak je jouw omgeving namelijk een stuk veiliger. En hoewel je je er misschien niet bewust van bent, vinden de meeste hartstilstanden juist plaats in woonwijken. Daarom is het zo belangrijk dat AED's ook in jouw buurt hangen. Want, als een AED snel wordt ingezet tijdens een hartstilstand, dan stijgt de overlevingskans met wel 80%!

AED's moeten altijd beschikbaar zijn, dag en nacht

Op deze manier kan iedereen, ongeacht het tijdstip, een leven kan redden. Het is daarom belangrijk dat deze levensreddende apparaten buiten hangen, aan de gevel van bijvoorbeeld je buurtsuper, buurtvereniging of zelfs die van je buurman. Samen kunnen we meer levens redden!

Plaats een AED nooit achter slot en grendel

Zorg er juist voor dat iedereen in jouw buurt het levensreddende toestel altijd kan gebruiken. Wees niet bang voor diefstal, want bij AEDwinkel.nl krijgt u bij ieder onderhoudsplan een gratis diefstalverzekering. Wordt u defibrillator gestolen? Dan krijgt u van ons dus gewoon een nieuwe!

Altijd de beste prijs bij AEDwinkel.nl

Het klinkt allemaal eenvoudig, nietwaar? Maar, natuurlijk begrijpen we ook dat de aanschaf van een AED geld kost. Bij AEDwinkel.nl krijgt u daarom altijd de beste prijs. Ons motto is niet voor niets Saving Lives. Wilt u de kosten verder drukken? Kijk dan of je samen met jouw buurt geld kunt inzamelen. Je zult ervan versteld staan hoeveel buren bereid zijn een bedrage te doen! AED's redden levens en als het erop aan komt, willen de meeste mensen gered worden van een hartstilstand.

Met een AED red je levens

Twijfel daarom niet langer en neem eens een kijkje tussen alle AED's die geschikt zijn om in een buurt te hangen. Advies nodig? Wij kijken graag samen met jou naar welke defibrillator het beste past in jouw omgeving! Bel ons op +31 (0) 118 - 620074 of stuur een mail naar [email protected]