AEDwinkel.nl | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 Jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

Zoll AED Simulator

Art
8000-000925
€664,29 €549,00
Een levensechte training geven, was nog nooit zo eenvoudig! Met de Zoll AED Simulator kunt u trainen met alle types van de 'echte' Zoll AED.

Zoll AED Simulator

Met de Zoll AED Simulator kunt u een levensechte reanimatie nabootsten! De AED Simulator maakt het namelijk mogelijk om met uw “echte” Zoll AED te trainen. Het apparaat simuleert het hartritme van een slachtoffer. Uw Zoll AED reageert hierdoor exact zoals het zou doen tijdens een noodgeval.

Hoe sluit u de AED Simulator aan?

U sluit de AED Simulator eenvoudig aan door de kabel op de  Zoll CPR-D Demo Padz aan te sluiten. Deze trainingselektroden zijn voorzien van een extra kabel. Hierop kan de Simulator aangesloten worden. De AED Simulator plaatst u als het ware tussen de trainingselektroden en de AED. De AED Simulator werkt op batterijen en kan aangesloten worden op ieder type Zoll AED.

Levensechte trainingen waren nog nooit zo toegankelijk!

De AED Simulator levert 3 verschillende hartritmes om mee te oefenen. (VF/NSR/ASYS).  Uw AED reageert exact zoals het bij een daadwerkelijk noodgeval ook zou doen! Hierdoor krijgt uw cursist een volledig beeld van hoe de Zoll AED bediend moet worden, tijdens een echte reanimatie. Dit is het grootste pluspunt van het trainen met een Simulator. Levensechter wordt het niet!

Train ook met de real-time feedback functie

Een ander groot pluspunt van het trainen met de Simulator heeft te maken met de feedback functie. Deze wordt geactiveerd door de CPR-D Demo Padz, waarop de Simulator aangesloten wordt. Het middenstuk van de Demo Padz beschikt namelijk over de echte feedbacktechnologie. Hiermee wordt de diepte en snelheid van de borstcompressies gemeten. Hiermee worden uw cursisten direct ondersteund tijdens het trainen. De kwaliteit van uw training neemt hierdoor aanzienlijk toe! Laat uw cursisten direct van hun fouten leren.

Afmetingen: 15,7 x 9,4 x 4,6 cm  
Gewicht: 0,5 kg 
Garantie: 90 dagen

Meer informatie
Product Zoll AED Simulator
Art 8000-000925
Fabrikant Zoll
Geschikt voor model Zoll AED 3, Zoll AED Plus, Zoll AED Pro
Gewicht 1.000000
Kijk op cprmanual.com voor de handleidingen van onze producten.