Vragen? bel 0118 - 620074 of stuur een e-mail
Philips Heartstart FR2 AED-trainer /Laerdal Trainer 2

Philips Heartstart FR2 AED-trainer /Laerdal Trainer 2

Excl. BTW: € 580,00 Incl. BTW: € 701,80

Philips Heartstart FR2 AED-trainer / Laerdal trainer 2

- LINK Technology
- 10 uitgebreide scenario's
- Realistisch

Losse afstandsbediening verkrijgbaar


Product informatie

Philips Heartstart FR2 AED-trainer / Laerdal Trainer 2

Deze trainer is voorzien van 10 voorgeprogrammeerde hartstilstand scenario's die aansluiten op de trainingsprogramma’s van internationaal erkende responder programs.

Met de afstandsbediening (welke niet standaard word meegeleverd) kunt u de pauzefunctie inschakelen, het volume van de AED Trainer 2 instellen, de simulatie van losse elektroden starten en schokbare en niet-schokbare hartritmes.

Deze trainer is speciaal ontworpen voor gebruik met de Little Anne® en AED Resusci Anne® oefenpoppen voorzien van Laerdal LINK Technology. Deze geeft studenten een terugkoppeling over bijvoorbeeld de juiste plaatsing van de elektroden op de oefenpoppen. De FR2 trainer kan uiteraard ook gebruikt worden met andere oefenpoppen die niet zijn uitgevoerd met de Laerdal Link Technology.

Bij het gebruik van deze trainer in combinatie met de AED Little Anne of de AED Resusci Anne oefenpoppen, is het belangrijk dat de elektroden correct geplaatst zijn. De trainer zal anders niet doorgaan in het protocol.

De realistische batterijbehuizing zorgt er daarnaast voor dat cursisten ook getraind worden in het vervangen van de accu bij de HeartStart FR2 AED. 

Tot slot wordt de trainer geleverd met een duurzame draagtas voorzien van de "1-2-3" protocolkaart waardoor het realisme tijdens de training wordt verhoogd. Tevens zorgt deze tas voor een duurzame bescherming voor de trainer.

Specificaties

Specificaties

Artikelnummer 94005004
Fabrikant Laerdal
Garantietermijn 1 jaar
Afstandsbediening Ja, Nee
Oplaadbaar Nee
Half- en volautomatische scenario's Nee
Wijzigbare taalinstelling Nee
Documenten
 

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):