Laerdal Little Anne Combo Pakket

Het Laerdal Little Anne combo pakket is de innovatie in basic life support (BLS) trainingen. Het pakket biedt alle benodigdheden die je nodig hebt om jouw training tot een succes te maken. Door de stapelbare reanimatiepoppen passen alle essentiële trainingsbenodigdheden in de inbegrepen trolley. Hierdoor bespaar je niet alleen veel tijd bij de voorbereiding van de trainingen, maar wordt ook het vervoer van de benodigdheden een stuk makkelijker.  

 • Fabrikant: Laerdal  
 • Garantie: 1 jaar voor Laerdal Little Anne stapelbare reanimatiepoppen
 • 6x Stapelbare Little Anne reanimatiepoppen, 6x Trainer hoes, 6x AED-trainer, 1x trainer draagtas, 1x Stapelbare little Anne trolley
 • Taalpakket inbegrepen (AED-trainer) 

 

 

 

 

 

€3.842,96 €3.176,00
Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
Product Informatie

Laerdal Little Anne Combo Pakket met stapelbare reanimatiepoppen 

Het Little Anne combo pakket is het begin van een nieuwe generatie in BLS-trainingen. De compacte inbegrepen trolley bevat alle producten die je nodig hebt om een succesvolle training te organiseren. De trainingssetting is in enkele minuten opgezet en de verbinding tussen de reanimatiepoppen, AED-trainers en de app zorgt voor een soepele en productieve trainingssessie waardoor je je volledig op de cursisten kunt richten. 

Wat wordt er allemaal met je bestelling meegeleverd?

6x Stapelbare Little Anne reanimatiepoppen (3x licht en 3 x donker)   

6 x AED-trainers  

6 x AED-trainer hoes

6x Gezichtshuiden   

1x Gebruikershandleiding    

12 x AA-Batterijen (niet oplaadbaar)    

24 x Sanitaire doekjes    

1x Trolley   

1x Draagtas voor trainers

60x Luchtwegfilters 

Little Anne stapelbare reanimatiepop  

De Little Anne stapelbare reanimatiepop maakt gebruik van innovatie die de trainingskwaliteit verbetert. Het stapelbare model is gemakkelijk te vervoeren in de trolley. Daarnaast besparen de stapelbare reanimatie poppen een hoop opslagruimte en zijn ze gemakkelijk schoon te houden omdat je de pop volledig kan demonteren. Andere stapelbare modellen maken vaak gebruik van reguliere veren waardoor de reanimatie onnatuurlijk voelt en moeilijker is om uit te voeren. De Little Anne stapelbare reanimatiepop gebruikt een bladveer onder de borstplaat om de reanimatie natuurlijker aan te laten voelen. De pop heeft een realistische anatomie en herkenningspunten voor de gewenste compressie plaats. Door het hoofd achterover te kantelen, de kinlift toe te passen en de "jaw thrust" te gebruiken leren de studenten alle handelingen voor reanimatie van een echt slachtoffer op de juiste manier toe te passen. Bovendien toont de reanimatiepop een zichtbare borststijging waardoor de beademing goed zichtbaar is.  

Laerdal Little Anne stapelbare reanimatiepop specificaties 

Verwachte levensduur

 • Bestand tegen ca. 500.000 compressies.   
 • Bestand tegen ca. 100.000 beademingen.   
 • De luchtwegen zijn ontworpen om ca. 3 maanden mee te gaan.   

Gewicht en afmetingen 

 • ± 2 kg. per pop.  
 • 64 cm x 37 cm x 21,5 cm.

Batterijen 

Het pakket bevat 12 AA batterijen. Je kan ook oplaadbare batterijen gebruiken.  

Onderdelen

Je kunt de reanimatiepop volledig demonteren; dit maakt het reinigen een stuk makkelijker en dit biedt daarnaast ook de mogelijkheid om eenvoudige vervangings- en onderhoudswerkzaamheden zelf uit te voeren. Kleinere onderdelen zoals huiden, veren en de filters zijn ook los verkrijgbaar.  

Duurzame materialen Sustainable

De producten in het Little Anne Combo Pakket zijn ontwikkeld met duurzame materialen. De pop is gemaakt van 60% gerecycled materiaal en bevat geen rubberlatex. De tas voor de defibrillatoren is gemaakt van 100% pet materiaal. Elk jaar worden 994.000 luchtwegen weggegooid, wat betekent dat al dit niet-recycleerbare materiaal (PVC) wordt verspild. De ontwikkeling van het luchtwegfilter, helpt dit enorm te verminderen.   

Duurzame luchtwegfilters Sustainable

In het pakket zitten 60 vervangbare luchtwegfilters. Dankzij dit innovatieve systeem kun je de luchtwegen hergebruiken gedurende één training. Dit is niet alleen een duurzamere optie, maar ook zeer kostenefficiënt omdat je de luchtwegen niet na elke cursist hoeft te vervangen.

Hoe werkt het?   

De toegediende lucht gaat door het filter, waardoor niet-verontreinigde lucht in de longen komt. Het filter voorkomt dat je de luchtwegen na elk gebruik moet vervangen. Na afloop van de training kun je de luchtwegen in de pop behouden, deze hoeven pas na de geschatte levensduur (ca. 3 maanden) te worden vervangen. Ter voorbereiding op de volgende training wordt het geadviseerd om de pop volledig schoon te maken. Besteed hierbij extra aandacht aan de mondopening. Het enige wat je na afloop van de training hoeft te vervangen is het filter.

Feedback   

De pop gebruikt QCPR-sensoren om de volgende handelingen te meten.    

 • Compressiesnelheid en -diepte.   
 • Beademingssnelheid en -hoeveelheid.

Laerdal AED-trainer  

Er zijn 6 trainers inbegrepen in het pakket met ieder een eigen beschermhoes. De AED-trainer kan worden aangepast aan vol- en halfautomatische situaties en is compatibel met voorgekoppelde en niet-voorgekoppelde elektroden, wat een verscheidenheid aan trainingssituaties mogelijk maakt. De AED’s kunnen veilig worden vervoerd in de bijgeleverde draagtas.

AED-trainer panelen  

 1. Het gebruikerspaneel: De cursist kan dit paneel tijdens de training gebruiken zonder de trainingsinstellingen of -resultaten te verstoren. Zelfs als de cursist de AED in dit paneel uitschakelt blijft deze verbonden met de app en gaan de resultaten niet verloren.  
 2. Het trainerspaneel: De trainer kan de AED in- of uitschakelen en het volume wijzigen. 

Talen   

De AED-trainer is in de volgende talen in te stellen via de app:

Engels, Japans, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Nederlands, Fins, Noors, Portugees, Braziliaans, Zweeds, Koreaans, Deens, Pools, Chinees/ Mandarijn. 

Laerdal QCPR-trainingsapp   

De feedback wordt duidelijk weergegeven in de verbeterde Laerdal QCPR trainingsapp. Je kunt de app eenvoudig downloaden op een apparaat naar keuze (tablet of telefoon). De pop maakt verbinding met de trainingsapp via de Bluetooth-functie. Nadat de pop eenmaal is verbonden, zal deze in de toekomst automatisch verbinding maken. Je tot 6 verschillende soorten poppen combineren tijdens de training en ze tegelijkertijd in de app monitoren.  

De app geeft real-time feedback die je kunt gebruiken om de kwaliteit van de reanimatie en beademingstoediening te verbeteren. Je kunt de kwaliteit van de training nog verder verbeteren door de SkillGuide tool toe te voegen aan de trainingsopstelling. Dit handige hulpmiddel kan worden aangesloten op de reanimatiepop en stelt de trainer en cursist in staat om gelijktijdig Realtime feedback te monitoren. Een ander voordeel is dat deze tool de handplaatsing monitort in tegenstelling tot de app die dit niet meet. Je kunt de SkillGuide tool hier vinden.    

Licenties 

CE geregistreerd CE logo

Conform de richtlijnen   Guidelines compliant

Specificaties
Specificaties
Product naam Laerdal Little Anne Combo Pakket
SKU LittleAnneCombo6+trainers
Fabrikant
Laerdal
Type reanimatiepop Volwassen
Connectiviteit Draadloos
Trainingsmogelijkheden BLS (kinlift, ventilatie, compressie)
Gewicht 1 kgs
Garantie 1 Jaar
Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding