AEDwinkel.nl | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 Jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

Let op! Productiestop vervangingsonderdelen verouderde AED's.

AED’s zijn ondertussen al behoorlijk wat jaren verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Hierdoor bestaan er inmiddels verouderde modellen, waarvan fabrikanten de productie reeds hebben stopgezet. Een logisch gevolg hiervan is natuurlijk dat de productie van de vervangingsonderdelen uiteindelijk ook wordt gestopt. Een voorbeeld hiervan zijn de elektroden en batterijen van de Philips Forerunner AED, welke vanaf december 2016 niet meer geproduceerd zullen worden. Verder zal dit in de nabije toekomst hoogstwaarschijnlijk gelden voor de Medtronic/ Physio-Control Lifepak 500 en de Philips Forerunner 2.
Tijd voor de aanschaf van een nieuw apparaat dus! Maar welke AED is er nu geschikt als opvolger van uw vertrouwde apparaat? Met zoveel aanbod kan het soms moeilijk zijn om door de bomen heen het bos nog te zien. Daarom vindt u hieronder een kort en bondig overzicht van welke AED’s op dit moment het meest populair zijn in onze klantenkring.

• Philips Heartstart HS1: Zeer gemakkelijk in gebruik, uiterst handzaam en uitgerust met een handige informatieknop voor extra uitleg tijdens de reanimatie. Deze AED is voorzien van 8 jaar garantie en wordt geleverd in een stevige draagtas. Door de lagere IP-waarde is dit apparaat niet geschikt voor gebruik in een vochtige omgeving.

• Philips Heartstart FRx: De grote broer van de Philips HS1. Eveneens zeer gemakkelijk in gebruik en voorzien van een handige informatieknop. Grote voordeel van deze AED zijn de slimme pre-connected elektroden en het feit dat het apparaat goed bestand is tegen stof en vocht. De FRx is daarnaast zeer geschikt voor kinderreanimatie doordat er gebruik wordt gemaakt van een zogeheten kindersleutel, hierdoor kan er gereanimeerd worden met volwassen elektroden.

• Heartsine Samaritan 350P: Gegarandeerde werking over de gehele levensduur door de 10 jaar garantie! Deze AED heeft tevens de hoogste stof- en waterdichtheid en wordt geleverd in een handige draagtas. Kortom een betrouwbaar apparaat dat eigenlijk geschikt is voor iedere situatie.

• Zoll AED Plus: Deze AED geeft zeer uitgebreide ondersteuning tijdens de reanimatie, waardoor de hulpverlener exact uitgelegd krijgt wat er wanneer gedaan dient te worden. Daarnaast geeft het apparaat reanimatiefeedback waardoor er wordt aangegeven of de compressies goed (of juist niet) uitgevoerd worden.

Bent u benieuwd naar meer informatie en specificaties van deze apparaten? Neem een kijkje in ons assortiment via onderstaande link:
https://www.aedwinkel.nl/aed/populaire-aed-s.html