AEDwinkel.nl | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 Jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

Brayden Baby Pro

Art
IM17-P
€1.378,19 €1.139,00

 

De Brayden Baby Pro is dé geavanceerde baby reanimatiepop van Brayden. Visueel, boordevol functies met een levensecht uiterlijk. 

Brayden Baby Pro: levensecht met realtime feedback

De nieuwe Baby Pro van Brayden is een geavanceerde baby reanimatiepop die via een gratis app realtime reanimatiefeedback geeft. 

Qua uiterlijk heeft de Baby Pro een levensecht voorkomen. De schedel heeft een realistische grootte en hierdoor ligt het baby popje in een natuurlijke houding. Net als bij een echte baby is het hoofdje bewegelijk en staan de mond en neus met elkaar in verbinding.

Real-time feedback zichtbaar en hoorbaar 

Tijdens het oefenen geeft de Baby Pro realtime feedback door middel van verlichting en geluid. Bij het correct uitvoeren van beademing zullen bijvoorbeeld de longen oplichten. Dit geeft het zelfvertrouwen van de cursist een boost! Neemt de cursist deel aan een examen? Dan kunnen deze functies ook eenvoudig uitgezet worden en geeft pop géén feedback.

Koppel met de uitgebreide Brayden Online App 

Daarnaast kan de Pro baby eenvoudig met de Brayden Online app gekoppeld worden. Via deze handig app kunnen allerlei oefen- en beoordelingsopties afgelezen worden. Diverse objectieve metingen worden met behulp van de Online app tijdens het trainen uitgevoerd. Hierdoor wordt de kwaliteit van een training verhoogd en zullen cursisten uiteindelijk beter worden opgeleid. De uitkomsten van de trainingssessie worden overzichtelijk weergegeven in duidelijke tabellen en schema’s. Hierdoor is het na een oefening in één oogopslag duidelijk wat er goed is gegaan en waar er ruimte voor verbetering is.

Goed om te weten: deze app is vooralsnog alleen verkrijgbaar in de Apple App store en daardoor alleen geschikt voor gebruik op Apple toestellen.

Real-time feedback kan ook tijdens het trainen via de Online App afgelezen worden. Leg simpelweg de IPad naast de curist. Op deze manier kan hij eenvoudig meekijken naar zijn eigen prestaties. Denk hierbij aan het geven van het juiste beademingsvolume, de correcte compressiediepte, de juiste duim/vinger positie en het correct loslaten van de borstkas.

Train volgens AHA en ERC richtlijnen

De Baby Pro is ook uitgerust met een brachiale polsfunctie. Afhankelijk van het gekozen trainingsscenario (via de richtlijnen van het AHA of de ERC) kan deze aan- en uitgezet worden. Altijd handig!

Kortom, met de Brayden Baby Pro ben je altijd verzekerd van een kwalitatieve training. Met zijn levensechte anatomie en de duidelijke (realtime) feedback functies is deze baby pop uniek. Bent u op zoek naar een hoogwaardige baby reanimatiepop? Kies dan voor de Brayden Baby Pro!

Wat wordt er meegeleverd?

  • Brayden Baby Pro
  • 1 set longen
  • 1 dubbele ventilatiefilter
  • 10 faceshields
  • Broekje (kleding)
  • Trainingsdoek
  • Draagtas
  • 4 AA-batterijen
  • Handleiding

Brayden Baby Pro productdemonstratie

Specificaties
Product Brayden Baby Pro
Art IM17-P
Fabrikant Brayden
Type reanimatiepop Baby
Trainingsmogelijkheden BLS (kinlift, ventilatie, compressie)
Gewicht 1.000000
Garantie 2 Jaar
Kijk op cprmanual.com voor de handleidingen van onze producten.