AEDwinkel.nl | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 Jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

Ambu SPUR II Pediatrie met drukbegrenzings-ventiel en masker #0 en #1

Art
330009000
€313,39 €259,00

De Ambu SPUR II beademingsballon voor pediatrische patiënten. Met drukbegrenzings-ventiel, zuurstofreservoir en disposable masker maat 0 en 1.
Aantal: levering per 12 stuks

De Ambu SPUR II Pediatrie is ontworpen voor manuele ventilatie van pediatrische patiënten. Eenmalig te gebruiken, voor één patiënt. Er worden 2 maskers meegeleverd (maat 0 en maat 1).

Het unieke eenklepsventiel van Ambu heeft zijn betrouwbaarheid bewezen gedurende meer dan 20 jaar gebruik in noodhulp en in ziekenhuizen. Het kristalheldere ventielhuis verschaft onbelemmerd zicht op de werking van het ventiel en het slanke ontwerp vergemakkelijkt zicht op het masker.

De ballon reageert snel, met minimale mechanische weerstand - sommigen zeggen zelfs dat de ballon een natuurlijke verlenging van de hand is. De handgreep vergemakkelijkt vasthouden van het toestel.

Een stijve en zware ballon kan snel spierkramp en schouderpijn veroorzaken. Deze SPUR II ballon is licht en flexibel. De ingebouwde handgreep vergemakkelijkt vasthouden en bedienen, zelfs als de gebruiker zeer kleine handen heeft.

Meer informatie
Product Ambu SPUR II Pediatrie met drukbegrenzings-ventiel en masker #0 en #1
Art 330009000
Fabrikant Ambu
Gewicht 1.000000
Kijk op cprmanual.com voor de handleidingen van onze producten.