❤ 20 Jaar ervaring  ❤  Meer dan 40.000 AED's geleverd Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Zoll

Elektroden voor de Zoll AED Plus, AED pro en Zoll AED 3. Zoll heeft veel keuze voor elektroden op de AED's. De CPR-D padz zijn gemaakt uit één stuk voor een eenvoudige plaatsing op de borstkas. Deze elektroden zijn voorzien van een sensor die de diepte van de borstcompressie meet. De AED geeft hierover informatie en aanwijzingen tijdens de reanimatie. De CPR-D elektroden zijn de meest gebruikte elektroden voor Zoll AED's vanwege de sensor en de zeer lange houdbaarheid.

Stat Padz II worden ook veel gebruikt. Dit is een goedkopere elektrodenset waarbij de sensor niet is geïntegreerd. U kunt dan geen gebruik maken van de feedback en de houdbaarheid is korter. De Stat Padz II zijn voor veel AED gebruikers herkenbaar omdat het twee losse plakkers zijn. Wilt u losse plakkers mét de sensor? Dan zijn de CPR Stat Padz geschikt. 

Kinderelektroden van Zoll zijn bedoeld voor reanimatie bij slachtoffers tot 8 jaar (ca. 25 kg). Bij het gebruik van kinderelektroden wordt het energieniveau van de schok aangepast naar het kleinere lichaam voor betere therapie. Als de AED in een omgeving geplaatst wordt waarbij veel kinderen aanwezig zijn dan is het advies om kinderelektroden bij de AED te bewaren. 

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)