❤ 20 Jaar ervaring  ❤  Meer dan 40.000 AED's geleverd Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Ambu SPUR II Volwassene met drukbegrenzingsventiel en masker #5

Ambu SPUR II Volwassene met drukbegrenzingsventiel en masker #5

Excl. BTW: € 180,00 Incl. BTW: € 217,80

De Ambu SPUR II beademingsballon voor volwassenen. Met patiëntventiel, zuurstofreservoir, drukbegrenzingsventiel 40cm H2o, en disposable masker maat 5. Aantal: levering per 12 stuks


Product informatie
De Ambu SPUR II is speciaal ontwikkeld voor ventilatie van volwassenen. De manuele SPUR II is bedoeld voor eemalige ventilatie, van één patiënt. Het eenklepsventiel van Ambu is al meer dan 20 jaar in gebruik in noodhulp en in ziekenhuizen. Niet alleen uniek, maar ook nog eens zeer betrouwbaar. Het kristalheldere ventielhuis verschaft onbelemmerd zicht op de werking van het ventiel en het slanke ontwerp verduidelijkt het zicht op het masker.

De ballon voelt ,door zijn minimale mechanische weerstand, aan als een natuurlijke verlenging van de hand. De ballon reageert snel en de handgreep zorgt voor goede controle over het toestel.

Bij het gebruik van een stijve en zware ballon kan forse spierkramp of hevige schouderpijn tot gevolg hebben. De Ambu SPUR II ballon is licht en flexibel, waardoor deze zonder al te veel krachtsinspanning te gebruiken is. De ingebouwde handgreep maakt het bedienen dusdanig eenvoudig, dat de ballon door vrijwel iedereen te bedienen is.
Specificaties

Specificaties

Artikelnummer 325.012.000
Fabrikant Ambu