Vragen? bel 0118 - 620074 of stuur een e-mail
Ambu SPUR II incl. Disposable beademingsmaskers met controleventiel

Ambu SPUR II incl. Disposable beademingsmaskers met controleventiel

Excl. BTW: € 17,00 Incl. BTW: € 20,57

Ambu SPUR II incl. Disposable beademingsmaskers met controleventiel.
minimale bestelhoeveelheid: 12 stuks
Aangegeven prijs is per stuk


Product informatie

Ambu SPUR II incl. Disposable beademingsmaskers met controle ventiel.

De Ambu SPUR II (Beademingsapparaat voor een enkele patiënt) is ontworpen voor manuele ventilatie van volwassenen.

Kenmerken
Ambu SPUR II is het enige beademingsapparaat dat vervaardigd is van SEBS materiaal in plaats van PVC. Dit klasseert Ambu SPUR II als veilig voor het milieu en volledig voor éénmalig gebruik, hierdoor elk risico van kruisinfectie uitsluitend. Eenvoudig is goed maar eenvoudiger is beter. Ons unieke eenklepsventiel heeft zijn betrouwbaarheid bewezen gedurende meer dan 20 jaar gebruik in noodhulp en in ziekenhuizen. Het kristalheldere ventielhuis verschaft onbelemmerd zicht op de werking van het ventiel en het slanke ontwerp vergemakkelijkt zicht op het masker.

De Ambu SPUR II verschaft gebruikers uitzonderlijke tactiele en visuele feedback gedurende resuscitatie. De ballon reageert snel, met minimale mechanische weerstand - sommigen zeggen zelfs dat de ballon een natuurlijke verlenging van de hand is.

Onze gerieflijke handgreep vergemakkelijkt vasthouden van het toestel en, indien nodig, een patiënt te ventileren met slechts één hand. En ons kenmerkend ontwerp verschaft optimaal slagvolume met perfecte terugslag - en is toch kleiner en lichter dan de meeste andere toestellen voor eenmalig gebruik.

Ook heeft de Ambu SPUR II een unieke vorm die klein en gemakkelijk vast te houden is, maar toch voorziet in optimaal slagvolume met slechts een hand. De ballon zelf is dun en reageert soepel en ons SafeGrip™ oppervlak verzekert dat de Ambu SPUR II stevig samengeknepen kan worden.

Een stijve en zware ballon kan snel spierkramp en schouderpijn veroorzaken. Daarom is de Ambu SPUR II ons lichtste, meest flexibele toestel ooit. En de ingebouwde handgreep vergemakkelijkt vasthouden en bedienen, zelfs als de gebruiker zeer kleine handen heeft.

Per 12 stuks

 

Specificaties

Specificaties

Artikelnummer 325021000
Fabrikant Ambu