AEDwinkel.nl | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 Jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

Schiller

Schiller is een Zwitserse fabrikant van medische apparatuur. De meeste Schiller AED's worden met Zwitsers precisiewerk geproduceerd in Frankrijk.

Op dit moment verkopen wij drie verschillende Schiller AED's: de FRED Easy Life vol- en halfautomatisch en de FRED EasyPort. De Schiller FRED Easy AED kenmerkt zich door de eenvoudige bediening en tekstuele instructies via het LCD-scherm. Geschikt voor alle doelgroepen. Het andere model, de Schiller FRED EasyPort, is de kleinste en lichtste AED op de markt. Ideaal voor onderweg! Alle Schiller AED's worden geleverd met 10 jaar garantie.

Klik hier voor alle AED accessoires van Schiller.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schiller heeft jarenlange ervaring als het gaat om produceren van medische apparatuur. Het merk staat bekend om de betrouwbare en innovatieve producten, waar de Schiller AED’s ook onder vallen. Schiller is de eerste fabrikant ooit die de levensreddende technologie van een AED heeft kunnen verkleinen tot een zakformaat apparaat.

Schiller FRED Easy Life Halfautomaat en Volautomaat AED

De FRED Easy Life is een Populaire AED op de markt. Waarom? De Easy Life bevat de Multipulse Biowave technologie. Deze technologie zorgt ervoor een gecontroleerde energieverdeling. Hierdoor wordt de overlevingskans na een hartstilstand flink verbeterd; je voert namelijk een voorzichtigere manier van defibrilleren uit. De FRED Easy Life kan je eenvoudig bedienen en is voorzien van duideijke gesproken instructies en instructies in tekstvorm.

Schiller FRED EasyPort AED

De Schiller FRED EasyPort is dé kleinste AED op de markt. Dit maakt hem licht en compact om overal mee naartoe te nemen. Deze AED heeft zeer duidelijke gesproken instructies én heeft ECG weergave. Voor de FRED EasyPort zijn ook kinderelektroden beschikbaar. Door het kleine formaat is de AED populair bij cardiologen, huisartsen en reddingsdiensten. Uiteraard schaf je bij AEDwinkel.nl ook eenvoudig Schiller FRED EeasyPort elektroden aan.

Schiller AED onderdelen

Bij AEDwinkel.nl vind je ook verschillende onderdelen voor jouw Schiller AED. Zo moet de batterij van de FRED Easy Life na 6 jaar vervangen worden. Binnen ons assortiment vind je Schiller batterijen, maar ook Schiller elektroden. Daarnaast kan je via AEDwinkel.nl ook een buitenkast of binnenkast aanschaffen om jouw Schiller AED veilig in op te bergen.

Schiller AED kopen

Een Schiller AED kopen? Dat kan! Bij AEDwinkel.nl vind je een ruim assortiment aan Schiller AED’s. Deze zijn ook nog eens snel leverbaar (bij voorraad). Daarnaast ontvang je bij ons altijd tot en met 10 jaar garantie op jouw AED. Heb je vragen over een Schiller AED? Contacteer dan onze professionele klantenservice. Met meer dan 20 jaar ervaring op gebied van automatische externe defibrillators kunnen wij jou voorzien van het beste advies.