Vragen? bel 0118 - 620074 of stuur een e-mail
AED controlekaart

Meer afbeeldingen

AED controlekaart

Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Gratis AED controlekaart in pdf formaat


Product informatie

Op de voorzijde van de Checklist staat een overzicht van de wekelijkse controlepunten. Op de achterzijde kunt u met een watervaste stift de gegevens van uw AED invullen.

Uitleg AED controlepunten:

Iedere AED heeft te maken met elektroden die kunnen verlopen en een batterij die leeg kan gaan. Om er zeker van te zijn dat uw AED inzetbaar is moeten de volgende punten wekelijks worden gecontroleerd:

Houdbaarheid van de elektroden

Zijn de elektroden bij de AED niet verlopen? De datum kunt u vinden op de verpakking van de elektroden. Oude elektroden gaan minder goed geleiden en kunnen daardoor de levensreddende schok niet geven. Goede elektroden zijn van levensbelang bij de AED!

Is de verpakking van de elektroden onbeschadigd? Ook een geopende verpakking kan voor uitdroging van de geleidingsgel zorgen.

Houdbaarheid van de kinderelektroden

Heeft u gedacht aan de aanschaf van kinderelektroden? Zo ja, houd ook van deze elektroden goed de houdbaarheid in de gaten. Vaak zijn kinderelektroden korter houdbaar dan de elektroden voor volwassenen.

Geeft de status indicator ‘ok’ aan?

Alle AED’s voeren een zelftest uit om de status van de apparatuur te bewaken. Knippert het controle lampje groen of is er een groene vink te zien? Dan is de zelftest goed geslaagd.

Rescue Kit aanwezig en compleet?

Is er een complete Rescue Kit bij de AED aanwezig? Een Rescue Kit bevat alle benodigdheden die u bij een reanimatie kunt gebruiken. Zoals een schaar, scheermes, desinfectiemateriaal, een beademingsmasker en handschoenen.

Het serienummer van de AED kunt u op de achterzijde van het apparaat vinden. Het merk en type staan daar eveneens vermeld.

Houdbaarheidsdata van de elektroden en batterijen kunt u meerdere keren invullen op de Checklist. De houdbaarheid van de elektrodenset staat op de set zelf vermeld. De houdbaarheid van de batterijen staat meestal niet op de batterij. In de meeste gevallen staat hier een fabricage datum of een uiterlijke gebruiksdatum. De houdbaarheid van de batterij begint te lopen bij het insteken van de batterij. Hoe lang de batterij vervolgens mee gaat hangt af van het merk en type van de AED. 

Specificaties

Specificaties

Artikelnummer checklistNL
Fabrikant Medisol

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):